čo máme nového...

10.11.2011 17:30

Zdá sa,že nič nerobíme,ale nie je tomu tak. Úprava nášho bytíka sa pomaly,ale iste chýli ku koncu. Goodie mi asistuje pri výbere farieb na steny, nosí kýbeľ s farbou,občas sa ňou aj zapsrká :))) parkety nie su podľa jeho gusta,ale zato sa mu o to viac pozdáva dlažba v kuchyni,kedže mi vždy a ochotne asistuje pri varení. Postupne prechádzame z granul na čoraz viac varenej stravy a Goodiemu sa zlepšuje aj celková kondícia aj srsť.Momentálne síce plzneme,ale náš vysavač to v pohode zvláda,kedže sme sa nevzdali niekoľkých kobercov.

V oktobri sme boli párkrat s australákmi z Blavy na vychádzke,taktiež nám robila spoločnosť Zuzka s Rheuškou.Znova sme objavili čaro korčulovania,len škoda,že ja nemám takú kondičku ako Goodie a máme smolu na policajných psovodov,ktorý nás zásadne predbehnú a 100metrov pred nami vykotia svoje beštie z auta,aby ich nechali popri aute vybehať - tak to sa potom s Goodiem radšej praceme inam..

Začíname taktiež opakovať cviky z OB Z a budúci rok chceme dať snaď aj OB 1,ale ešte si radšej počkáme na zmeny v skúšobnom poriadku od 1.1.2012 a potom začneme cvičiť ,, na ostro,,

Do rodiny pribudli Bart a Lisa - kocúr a mačka môjho brata,takže sa rozrastáme :)))